Foto från nationella Inflyttarkonferensen våren 2019.

 

Nätverkskollen – samverkan föder framgång.

Evenemang

Ett öppet nätverk för evenemangsarrangörer i Västerviks kommun som träffas tre gånger per år för att prata evenemangsutveckling, samordning, nyheter och framförallt nätverka med andra arrangörer.
Kontakt: Johan Öhrling Elltorp, johan.ohrling@vastervik.com

Fastighetsägare i Västerviks stad

Fastighetsägarfrågor, stadsutveckling etcetera. En förening där utveckling av stadskärnan står högt på agendan. Samverkar inom Citysamverkan.
Kontakt: Ordförande Mats Thorsman, mats.thorsman@telia.com och Annika Boman, annika.boman@vastervik.com

Gästhamn

Sex gästhamnar i Västerviks kommun gör gemensamt olika marknadsförings- och utvecklingsinsatser.
Niklas Lind, niklas.lind@vastervik.com

Hotell

Hotellen och konferensanläggningar samlas i frågor som rör gemensam marknadsföring och konferensprodukter.
Jakob Franzén jakob.franzen@vastervik.com

HR

Här välkomnar vi alla arbetsgivare stora som små, som vill dela erfarenheter kring HR-frågor och hjälpas åt med rekrytering. Nätverkande, tandemrekrytering, föreläsningar och studiebesök står ofta på agendan. Tillsammans hjälps vi åt att utveckla kompetensförsörjningen i Västerviks kommun.
Kontakt: Thomas Eriksson, thomas.eriksson@vastervik.com

Nyinflyttad? Delta i våra inflyttarträffar

Flera gånger per år arrangerar vi inflyttarträffar med afterwork. Tillsammans med andra nyinflyttade gör vi studiebesök och bjuder in föreläsare från intressanta företag eller föreningar. Vi avslutar varje träff med en trevlig afterwork för att lära känna varandra. Här får du förutom en chans till nya vänskaper också en snabbare väg in i livet i Västervik. Har du nyanställda, nyinflyttade – tipsa dem!
Kontakt: Caroline Björkgren inflyttarservice@vastervik.com

Outdoor

Här träffas representanter från Västerviks outdoor- och äventyrsutbud. Planerar tillsammans evenemanget Västervik Outdoor, som i år äger rum 3 juni, men också marknadsföring samt utveckling av branschen.
Kontakt: Johan Öhrling Elltorp, johan.ohrling@vastervik.com

Restaurangnätverk

Öppet nätverk för krögare. Här diskuteras frågor som kompetensförsörjning och kommande gemensamma aktiviteter. Samverkar inom Citysamverkan.
Kontakt: Tobias Ahlstedt, tobias.ahlstedt@vastervik.com, Johan Öhrling Elltorp, johan.ohrling@vastervik.com

Unga företagare

Nätverksträffar för unga företagare upp till 30 år. Man träffas och diskuterar olika teman inom företagandet. Nätverket är till för att hitta nya kontakter, samarbetspartners och för att känna sig mindre ensam i sitt företagande.
Peter Göransson, peter.goransson@vastervik.com

Västerviks Handelsnätverk

Handlarna i Västervik träffas en gång i månaden för att planera gemensamma aktiviteter och handelsfrågor. Samverkar inom Citysamverkan.
Kontakt: Tobias Ahlstedt, tobias.ahlstedt@vastervik.com

Västervik 07:30

Västervik Framåts näringslivsfrukostar arrangeras 6-7 gånger per år. Lyfter aktuella näringslivsfrågor, presentationer från företag och lokala nyheter.
Kontakt: Thomas Eriksson thomas.eriksson@vastervik.com