Tillväxtdagen 2021

2020 ställde coronapandemin in Tillväxtdagen och evenemanget flyttades till slut till juni 2021. Nu tvingas vi att flytta fram en av näringslivets årliga höjdpunkter en tredje gång. Den 7 september rivstartar Tillväxtdagen hösten och ger förhoppningsvis näringslivet en efterlängtat och välförtjänt heldag, där man kan börja andas ut och tillsammans börja blicka mot framtiden.

Tillväxtdagen är en av årets höjdpunkter för näringslivet i Västervik. Där får man chans att inspireras av nationellt erkända föreläsare, ta del av workshops och framförallt mingla och träffa kollegor i näringslivet. 2020 ställde coronapandemin helt in näringslivsdagen och den 2 juni 2021 blev ett nytt arbetsdatum. Nu väljer vi att flytta fram Tillväxtdagen till den 7 september. Till ett datum då förhoppningsvis vaccineringen är ute i de breda lagren, till en tid då man förhoppningsvis kan ge Tillväxtdagen en ärlig chans att uppfylla sitt syfte: att skapa ett efterlängtat tillfälle för möten mellan företagare.

– När vi undersökt näringslivets intresse för Tillväxtdagen i vårt verktyg Barometern så säger företagarna att de riktigt längtar till att få träffas fysiskt efter mer än ett år av instängdhet. Det finns ett uppdämt behov av att utbyta erfarenheter från pandemin och idéer och tankar om framtiden och företagande igen, säger Thomas Eriksson.

Välkommen med din anmälan!

vastervik.com/tillvaxtdagen >>

 

 

Om författaren