Publishingpriset – tredje gången gillt för 365!

Västervik365 är för tredje året i rad nominerade till Publishingpriset. Västervik Framåt som producerar magasinet tävlar med det tolfte numret som kom ut tidigare i år under rubriken – Lantisarna!

Västervik Framåt har producerat Västervik365 sedan 2015, magasinet har kommit ut i tolv nummer och har nu nominerats till Publishingpriset för tredje året i rad. Publishingpriset är en nationell kommunikationstävling för film, print och webb där en en jury efter rangordningspoäng av textinnehåll, visuella inslag, form, regi, användarbarhet och tryckkvalitet utser en vinnare i varje av de sammanlagt 50 stycken kategorier det kommit att bli genom åren. En tävling för stora och små, kända och lokala utgivare och mediehus. Västervik365 tävlar i kategorin ”Medborgartidningar” och producerar tidningen som ett led i deras uppdrag att jobba med varumärket Västervik från Västerviks kommun.

– Skitkul att återigen vara med bland de bästa. Samtidigt är dessa nomineringar så frustrerande, man vill ju vinna! Och det här tycker ju alla, men jag tycker att den här redaktionen är så otroligt värd att vinna. Om vi vinner ska jag bada från Myntbryggan när juryn annonserar resultaten i november, så mycket vågar jag som badkruka att lägga i insats! säger Niklas Lind, chefredaktör och marknadschef på Västervik Framåt.

Om författaren