Nya vägar konferens 30/9–1/10

Nya Vägarkonferensen är flyttad till datumen 30 september–1 oktober med välkomstkväll den 29 september  och man planerar för samma program och upplägg. Platsen är Gränsö Slott i Västervik och man hoppas på samma fantastiska uppställning.

 


 

Välkommen till den andra* nationella – och delvis internationella – Nya Vägarkonferensen! Vi ses i Västervik den 13-14 maj (med välkomstkväll den 12 maj) för att diskutera och ta höjd för mer samverkan och strukturerade nationella satsningar på högre utbildning för hela landet.

Konferensen vänder sig till dig med intresse för ökad tillgång till högre utbildning i hela landet – för kompetensförsörjning och livslångt lärande – men också för en god och demokratisk samhällsutveckling.

En mängd nyckelintressenter på området medverkar. Högskole- och forskningsministern Matilda Ernkrans kommer, landsbygdsforskaren Lina Bjerke presenterar nya forskningsresultat, och vi gästas av professor Stuart Gibb som ingår i ledningen för det nyskapande och innovativa University of the Highlands & Islands i Skottland.

Johan Wester modererar. Vi möts på vackra Gränsö Slott strax utanför Västervik i magisk och naturskön miljö.

Kom du också!  

 

www.nyavagar.se

Vinnovaprojektet Nya Vägar, Campus Västervik, Högskolan Väst – i samarbete med Linnéuniversitetet, FEI – Företagsekonomiska institutet och Vinnova

Om författaren