No Depp bara Pepp för Frisörer och Hudterapeuter

Varmt välkommen att vara med på ett inspirerande och färgstarkt webbinarium skräddarsytt för er som jobbar som frisörer och hudterapeuter i Kalmar län.

Seminarium med Susanne Einhorn – torsdag 18 mars 08.30–09.30

Almi Företagspartner i Kalmar Län erbjuder nu ett skräddarsytt program med seminarium och vd-grupp just för frisörer och hudterapeuter. Programmet inleds med ett öppet seminarium med Susanne Einhorn med fokus på konkreta säljtips och energi, om sälj i coronatider, hur man hanterar tuffare restriktioner och hur man hittar rätt mental inställning.

  • Behöver ditt företag energi, konkreta säljtips och en massa kärlek just nu i en tid av pandemin och restriktioner?
  • Vill du ha inspiration kring hur man maxar bemötandet när det är färre kunder att jobba med?
  • Funderar du på hur man söker upp kunder i en tid när kundflödet minskat?
  • Undrar du hur du laddar dig själv och dina kollegor när många är rädda, ledsna och oroliga?

Susanne Einhorn är beteendevetaren, säljexperten och inspirationsföreläsares som brinner för det lyckade kundmötet. Det finns en energi och karisma runt Susanne som skiner igenom hela hennes föreläsningar oavsett om de är IRL eller digitala. Hon har mer än 25 års erfarenhet och har jobbat med 250 av Sveriges mest kända företag. Susanne levererar historier, bilder och tydliga modeller berättade med extremt mycket kraft, humor och värme. Ta chansen att lyssna på när hon delar med sig av sina bästa tips om hur ni skapar extremt bra kundbemötande i tuffa tider.

”Vd-grupp” – Säljaktivitet med Susanne Einhorn med individuell coaching i mars, april och maj 2021

Möjlighet att, efter avslutat seminarie, gå vidare och fördjupa kunskaperna kring de ämnen som diskuterades under seminariet i en mindre grupp. Vi pratar då bland annat om hur du omvandlar de strategier och planer vi presenterade, och anpassar dem till din egen verksamhet.  Vi pratar om hur er verksamhet kan utveckla sin fulla potential genom olika säljaktiviteter. Det är konkret coaching, målinriktad och skräddarsydd utifrån era specifika behov. Vi tar fram en handlingsplan som ni kan arbeta med under de kommande två månaderna.

Kostnadsfritt seminarium och reducerat pris för vd-grupp

Seminariet är helt kostnadsfritt, vd-gruppen har ett värde av 20 000 kronor men kan nu tack vare delfinansiering från EU och Tillväxtverket erbjudas till reducerat pris 3 000 kronor/person exkl. moms.

ANMÄLAN Sista anmälningsdag 17 mars 2021

Länk till mer info och anmälan till seminarie >>

Länk till mer info och anmälan till vd-grupp >>

 

Frågor

Kontakta Charlotta Ek Gutenius, affärsrådgivare Almi

Telefon: 0491-858 64
E-post

 

 

Om författaren