Digitala lyftet: Workshops och digitala event under våren

Nu är det dags igen, nya workshops och event som DIGITALA LYFTET erbjuder företag. Under hösten erbjöds ett tjugotal olika workshops i Kalmar och Kronobergs län. Både fysiska och digitala. Under våren 2021 riktar vi in oss på att genomföra samtliga aktiviteter digitalt.

På webbplatsen digitalalyftet.smaland-oland.se hittar ni mer information om varje tillfälle och möjlighet till anmälan.

 

 

 

DIGITAL MÄSSA | TORSDAG 15 APRIL

BOKNINGSBAR ONLINE

Målet är att snabbt få en överblick ett antal olika bokningssystem och få kontaktytor till leverantörer som kan vara intressanta. Den digitala mässan vänder sig främst till evenemangs- och aktivitetsföretag.
Anmälan och agenda uppdateras här

 

 

WORKSHOPS |  22 samt 27 APRIL

E-POSTMARKNADSFÖRING med MAILCHIMP

Skapa ett konto. Sätt upp de grundläggande delarna för att komma igång med e-postmarknadsföring. Verktyget vi använder är MailChimp. Workshop hålls av Wilson Creative.
Se alla aktiviteter och workshops som sker under våren på digitalalyftet.smaland-oland.se

 

 

 

 

 

 

Workshops som planeras efter er begäran. Hör av er till Västervik Framåt om intresse finns. Skicka en intresseanmälan om nedanstående workshops som skulle passa er. Samtliga workshops sker digitalt och kan därför genomföras med geografisk spridning och anpassning av tider och datum. Hör av er så tittar vi på en lösningen tillsammans!

WORKSHOP

GOOGLE SITES

Är ditt företag i behov av en hemsida som presenterar ditt företag enkelt och modernt? Då är Google Sites en riktigt enkel och bra start. Vi går igenom verktyget och hur du även kan koppla ihop din Google Sites med egen domän. Läs mer om vad vi går igenom och vilka förberedelser som krävs inför tillfället.

 

WORKSHOPS

GOOGLE MY BUSINESS / KONTO

Registrera ditt företag på Google My Business och se till att ditt företag blir synligt i världen största (enda) sökmotor. Vi går igenom det viktiga Google konto som krävs, själva registreringsprocessen och viktig information för er att lägga till i din Google My Business profil. Läs mer om vad vi går igenom och vilka förberedelser som krävs inför tillfället.

 

 

 

Om författaren