Nu söker vi turistinformatörer!

 

Vi söker just nu personal till Västerviks turistbyrå. En turistinformatör under mars−september samt turistinformatörer under sommaren 2020 (juni−augusti).

På Västerviks turistbyrå hjälper du till att boka boende, tillhandahålla biljetter till evenemang och skärgårdsupplevelser. Du tipsar om vad som finns att se och göra, trevliga restauranger, natur- och kulturupplevelser, sport, äventyr, barnaktiviteter och var besökaren kan få en avkopplande stund. Västerviks turistbyrå är en viktig del av varumärket Västervik.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får möta mycket människor. Du kommer att ingå i ett roligt sommarjobbsgäng där du har möjlighet att inspirera våra besökare så att de får ut så mycket som möjligt av sin vistelse.

I arbetsuppgifterna ingår att informera om det utbud som Västervik och regionen har att erbjuda, att förmedla biljetter till olika evenemang och skärgårdsupplevelser och att sälja souvenirer. På turistbyrån tar du emot besökare över disk, via telefon, chatt och e-post och kommunicerar också via sociala media och webb.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och ge våra besökare den bästa av service och bemötande, men också bidra till turistbyråns utveckling. Du ska vara engagerad i besökaren, positiv, service- och säljinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har relevanta förkunskaper inom turism, försäljning eller kommunikation. Att du kan kommunicera på engelska i både tal och skrift är ett måste. Det är även meriterande om du pratar tyska.

Vi ser också att du är ansvarstagande, kreativ och driven då du kommer att informera, kommunicera och marknadsföra på ett personligt sätt. Förmågan att samarbeta med andra är en förutsättning och det är viktigt att du trivs i kontakten med andra människor.

Övrigt

Arbete förekommer även på kvällar och helger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan skickas till matilda.andersson@vastervik.com senast den 9 februari 2020. Intervjuer sker löpande. Du har också möjlighet att träffa oss personligen under Jobbmässan 1 februari.

 

 

 

Om författaren