Starta

Kom igång med din företagsidé. Med vår omfattande erfarenhet gällande nyföre­tagande kan vi bistå med hjälp och stöd vid uppstarten av företag. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och arrangerar starta eget-kurser. Läs mer »

Utveckla

Utveckla ditt företag. Etablerade företag som till exempel vill öka lönsamheten, finna nya marknader eller förbättra effektiviteten kan få hjälp av oss. Vi erbjuder flera möjligheter av affärsutveckling. Läs mer »

Etablera

Flytta din verksamhet till Västervik. Vår etableringsservice hjälper dig med kontakter och information om till exempel lediga lokaler, mark, tillstånd, arbetskraft, kompetens, finansiering och kommunal service. Läs mer »

Arrangera evenemang

Genom utveckling av befintliga evenemang, större samverkan mellan aktörer, strategiskt arbete med möten och konferenser samt aktivt arbete med att finna nya målgruppsanpassade evenemang kan fler reseanledningar och nya säsonger skapas. Läs mer »

Flytta hit

I vår tjänst Inflyttarservice hjälper vi personer som funderar på att flytta till Västervik eller som är på väg att flytta till kommunen. Mycket information och tips får du via vastervik.com och genom att registrera dig för nyhetsbrevet. Inflyttarservice »

Nätverka

Som nystartat såväl som etablerat företag händer det att man känner sig lite isolerad. Vi hjälper dig med information kring existerande nätverk och är även med och skapar nya genom att knyta samman olika företag som kan dra nytta varandra. Läs mer »