Solo- och småföretagardagen i Västervik 10/5

10 maj på Gränsö slott, Västervik

Är du solo- eller småföretagare? I så fall är du välkommen till Västervik för en kickoff exklusivt för dig och andra solo- och småföretagare i Östergötland och Småland! För första gången arrangerar Företagarna Solo- och småföretagardagen, dagen då ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet och blicka framåt.

Hur förhåller man sig egentligen till den korta tid man har till sitt förfogande? Många soloföretagare värderar frihetskänslan som kommer med att vara egenföretagare väldigt högt. Men i den andra vågskålen ligger ofta stressen över att man inte vet hur mycket jobb man kommer att ha de närmaste månaderna, eller veckorna. Så hur gör man då för att kunna njuta till fullo av att ha den där friheten, som kommer med att driva eget? Kan alla lära sig att planera in lediga stunder och kanske även att tacka nej till jobb, för att komma närmare den där balansen i livet?

Som solo- och småföretagare är det kanske extra viktigt att lära sig att ta makten över sin tid. Michael Alphov, som driver företagen Effektiva Metoder Norden AB & Institutet för chefsutveckling, kommer att leda oss genom dagen. Michael har många års erfarenhet som föreläsare och arbetar dagligen med att hjälpa personer, grupper och företag att frigöra tid och energi genom effektiva arbetsmetoder.

Michael varvar sin inspirerande föreläsning med individuellt arbete och grupparbeten. Förvänta dig att du kommer att få nya insikter och verktyg som du kan ta med dig i vardagen! Du kommer även att få input av andra deltagare kring ditt företagande och hur du kan nå dina mål, samtidigt som du också kommer att få bjuda på dina inspel till andra deltagares verksamheter.

Läs mer om Michael Alphov här: www.michaelalphov.se


När: 10 maj 2019, 09:00-17:00
Plats:
 Gränsö slott, Västervik
Kostnad: 395 kronor, Faktureras.
Anmälan: Anmäl dig i formuläret, senast den 26 april.

AGENDA

09.00-09.30: Kaffe & registrering

09.30: Intro & presentation från företagarna

10.00-12.00: Föreläsning: Ta makten över din tid samt intro till Workshop

12.00-13.00: Lunch

13.00-13.30: Garant informerar

13.30-14.00: Individuellt målarbete för alla deltagare baserat på sin egen verksamhet.

14.00-16.15: Workshop – kompetensutbyte mellan deltagare som är indelade i mindre grupper.

16.15: Summering av dagen

17.00: After Work: Ta chansen att nätverka vidare i en trevlig och avslappnad miljö


 

Du som deltagare har även möjlighet att boka till en natt på gemytliga Gränsö slott med middag.

Det finns så klart möjlighet att bara boka middag till kvällen om så önskas. Priser för boende och mat finner du nedan:

  • 3-rätters supé á 420 kr exkl. moms. (betalas på plats)
  • Enkelrum 1595 kr, dubbelrum kostar 2490 kr. I priserna ingår frukostbuffé och fri tillgång till spa och relaxavdelningen. (betalas på plats)

Har du några frågor? Kontakta Robert Wallin på robert.wallin@foretagarna.se

Om författaren