Smart digital marknadsföring!

NamnlösNytt datum 29 maj!

Att ha full kontroll på sina digitala kanaler är idag ett måste. Kunderna finns på nätet och vi behöver nå dem i alla delar av köpresan, när de söker, när de läser, när de tittar på film och när de engagerar sig i sociala medier.

För att lyckas med detta behövs både tid och kunskap, något som ofta är en bristvara idag på svenska företag. Detta seminarie är till för dig som vill lära dig mer om de olika kanalerna och hur de samspelar. Vilka fallgropar finns det och vilka sätt är bättre än andra. Allt från att utvärdera dagsläget till att ha en klar och tydlig digital strategi.

mediamind

29 maj kl 12:00-13:30 på restaurang Guldkant

12.00   Lunch

12.30  Seminarie

13.30  Slut

  • Svenskarna och Internet
  • Digital strategi  – Ställ rätt frågor
  • Söket är mer avancerat än någonsin  – arbeta smart och betala mindre
  • Google AdWords Inspirera och engagera på Facebook
  • Ta rätt beslut med rätt underlag.

 

Kostnad

Fritt för affärspartner, antal biljett enligt avtalsnivå 1-10 stycken. Övriga företag 100 kronor/person exklusive moms. Anmälan är bindande och görs till info@vastervik.com

Om Oskar Alm
Oskar Alm arbetar som seminarie- och utbildningsansvarig på Mediamind. Med över 13 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

Mediamind Seminarier

Om författaren