Nätverksträff för camping- och boendeanläggningar

vastervik_resort_13

Vill du utveckla din verksamhet? Träffa kollegor med snarlika utmaningar och möjligheter? Lära dig mer om vad som är på gång? Eller är bara nyfiken på vad det här nätverket kan ge och vad du kan tillföra. Du inbjuds till en Nätverksträff för camping- och boendeanläggningar (upp till ca 40 rum).

28 mars klockan 11.30 – ca 14.30

Plats: Rådhuset i Västervik

Vi bjuder på en enklare lunch.

Agenda:

  • Presentationer och lunch
  • Vad händer i Västervik. Vi går ett varv rund bordet och berättar om vad som är på gång.
  • Tips och trix med marknadsföring och sociala medier.
    Vi delar med oss av erfarenheter, tittar på hur Tripadvisor funkar, hur man syns på facebook och undrar om man behöver finnas på Instagram också.
  • Diskussion om det finns behov för detta nätverket och vad träffarna kan innehålla.
    Nätverket bestämmer om och när vi träffas nästa gång och vad vi kan ha på agendan den gången.

Anmälan

Välkommen med din anmälan till christina.thorstensson@vastervik.com senast den 26 mars. Har du inte möjlighet att vara med, men ändå tycker det låter som en bra idé med nätverksträff, får du gärna skicka en rad om det. Meddela även eventuella allergier för lunchen.

Västervik Framåt är sammankallande i flera nätverk med olika syfte och mål. Nätverk kommer och går beroende på deltagare, ambitionsnivå och aktiviteter.  Exempel på aktiva nätverk är gästhamnarna i kommunen, evenemangsarrangörer och restauranger. Ibland finns bara behov av att träffas för att bli uppdaterade, ibland vill man hjälpas åt och för att göra något tillsammans. Men ett nätverk kan också vara en mötesplats där vi lär oss mer, kan hitta lösningar för gemensamma aktiviteter eller bara känna att vi inte är ensamma i båten.

 

No Show-avgift

Västervik Framåt tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 24 timmar innan våra träffars starttid.För träffen den 28 mars är avgiften 150 kronor (exklusive moms.)

Du har alltid möjlighet att skicka en kollega i ditt ställe! Meddela namn på denna till info@vastervik.com innan evenemangets start. Då utgår ingen no-show avgift trots sen avbokning.

 

Om författaren