Inställt – Näringslivsfrukost 07:30 2/4

Näringslivsfrukosten 07:30 den 2 april är under rådande omständigheter inställd. Vi beklagar detta och hoppas på er förståelse.

På grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och samhällsspridning har vi beslutat att ställa in kommande 07:30 i april. Beslutet är också taget mot bakgrund av att vi känner ett stort ansvar för våra gäster på våra evenemang.

Vill du ha koll på vad som händer inom näringslivet i Västervik? Då ska du besöka Västervik 07:30!

Västervik Framåt erbjuder mötesplatsen där du under avslappnade former kan ta del av nyheter och information. Gör ett besök på nästa!

Ett flertal tillfällen under året får du som företagare eller intresserad massor av matnyttig information, möta spännande profiler och diskutera aktuella ämnen.

 

Torsdag 2 april 07:30–09:00

Plats och program meddelas senare.

Morgonens program startar 07:50. Vi avslutar 09.00.

Anmälan

Vi verkar sakna dig i våra register. Fyll i dina uppgifter nedan så registrerar och anmäler vi dig.

Entréavgift
Entréavgift är 100 kronor/person inklusive frukost. Affärspartners har 1-10 fria platser beroende på avtalsnivå.

 

No show-avgift
Västervik Framåt tillämpar, precis som många andra arrangörer, en no show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan. (Avanmälan gäller även affärspartner som har fria platser. För 07:30 är avgiften 150 kronor exkl moms som faktureras. Du har alltid möjlighet att skicka en kollega i ditt ställe! Meddelas frånvaro och eventuell ny deltagare till info@vastervik.com innan evenemangets start utgår ingen no-show avgift trots sen avbokning.

 

 

 

Kommande frukostar 2020

11 juni

3 september

22 oktober

11 december med Luciafirande

Om författaren