Mingla med Västervik i Linköping

mingla välkommen webb

Mingla med Västervik i Linköping

6 december 2017

I december åker vi upp och minglar i Linköping. Missa inte chansen att knyta till dig utvalda linköpingsbor med särskilt intresse för Västervik. Det vill säga potentiella inflyttare, affärskontakter och besökare.

Den 5 oktober var vi 10 stycken företag och arbetsgivare på Sturecompagniet i Stockholm. Drygt 200 personer minglade och utbytte tankar, CV:n och önskemål. Det direkta intresset från den nischade målgruppen, som sedan tidigare har en relation eller intresse för Västervik, var väldigt stort.

Nu kör vi alltså samma sak i Linköping där vi tror att intresset för Västervik kan vara ännu större då väldigt många i Östergötland har en relation till Västervik, i form av sommarboende, given turistort och många som har sin härkomst i kommunen.

Vi har bokat Storan i Linköping. Ett ypperligt läge mitt på Stora Torget med precis den stil vi eftersträvar samt utmärkt för både ert medföljande företag samt mingel. Vi kör mellan klockan 17.30-20.00 och är lokalt placerade nära centralstationen, så att vi får med Norrköping och de mindre kranskommunerna som Kinda, Åtvidaberg, Mjölby etcetera.

Vi ser främst fyra målgrupper som vi kommer att spetsa in oss på:

  1. Fritidshusägare, vi sitter på ett register om 3 500 fritidshusägare där säkert 1/3 är östgötar, ett segment av målgrupp som vi antar är lite äldre.
  2. Studenter (och Linköpings Universitet i sig). Vi sitter på bra kontaktvägar in för att nå dem via vårt partneravtal med LiU.
  3. Alumner/Barnfamiljer Dessa riktar vi oss till via Facebook där en stor andel av våra 15 500 följare är från Linköping.
  4. Företag som är intresserade av ett utbyte med Västerviks näringsliv, som vi når via våra nyhetsbrev. Med andra ord en blandning av potentiella inflyttare och med potentiellt intresse för jobb eller besöksvistelse hos er.

Datum: Onsdag 6 december 2017.
Plats: Storan, Stora Torget 9, Linköping.
Pris: 5 000 kronor exklusive moms/medföljande företag inklusive 1 person
(självkostnadspris 350 kronor + moms tillkommer för varje extra medföljande person).

Anmälan – som är bindande – görs senast 15 november till niklas.lind@vastervik.com

PS. Efter eventet går vi alla aktörer vidare och äter på något trevligt ställe!

Hoppas just ert företag vill hänga med hälsar Västervik Framåt & Tjustbygdens Sparbank!

mingel vfab sparb bild

Om författaren