Lunchseminarium: Affärsutveckling med LiU-studenter

liu relation

Ta hjälp av Linköpings universitet att utveckla ditt företag!

Lunchseminarium 9 novemberJakob Rehme

Västervik Framåt och Linköpings universitet bjuder in dig till ett lunchseminarium om affärsutveckling och hur du som företagare kan samverkan med studenter inom området.

Jakob Rehme, professor i Industriell ekonomi vid IEI med specialitet inom affärsmodeller, värdekedjor och hållbarhet, kommer att föreläsa om den senaste utvecklingen, men även de mer grundläggande aspekterna.

Vad får du ut av att delta?

Vi vill att du får med dig något konkret som du kan använda i din verksamhet. Jakob berättar om möjligheten att samverka med studenter inom ramen för en projektkurs där studenterna gör en helhetsanalys av ditt företag med konkreta förslag till utveckling och förbättring av verksamheten. Analysen genomförs under våren 2018 och redovisas både muntligt och skriftligt.

Kriterier för medverkan i projektkursen:

Företaget ska ha 10-100 anställda, årlig omsättning på ca 10-150 Mkr och ha egen produktion av varor och/eller tjänster.

Läs mer på studentuppdrag.se

Välkommen hälsar
Magdalena Skogholt, Västervik Framåt och Anna Maria Lönn Wahlqvist, LiU Relation


Anmälan

Anmälan senast 3 november till Magdalena Skogholt, magdalena.skogholt@vastervik.com. Enklare förtäring serveras så meddela specialkost. Seminariet är kostnadsfritt.

Tid
9 november, kl. 12.00-13.30
Plats: Västervik Framåt, Rådhussalen, Stora torget 4, Västervik

liu vfab eu

Om författaren