Kemikalieklok med Therese Birath

Therese Birath

9 oktober 2018  
Påläst och inspirerande föreläsning med äkta engagemang för en giftfri framtid!

Therese Birath är kemist och grundare till företaget Kemikalieklok som verkar för barns rätt till giftfri lek. Hon är författare till boken ”Lär dig medveten konsumtion”, nominerad till Årets miljöhjälte 2016 av WWF och Aftonbladet samt nominerad till Jönköpings miljöpris två år i rad.

Therese har många års pedagogisk erfarenhet som hon använder för att skapa fängslande och lättförståeliga föreläsningar och workshops. Hon har pratat för nyblivna föräldrar och utbildat pedagoger i hela kommuner och hon är lika uppskattad i öppna kunskapsföreläsningar som i konkret personalutbildning. Föreläsningarna berör oss alla och stämmer till eftertanke med sin blandning av spännande forskningsresultat och exempel tagna från vardagen.

Therese Biraths föreläsningar väcker uppmärksamhet kring kemikaliesamhället och de konsekvenser som följer av att man idag tar fram en ny kemikalie var tredje sekund. Hon vill ingjuta hopp och förändringsvilja hos åhörarna genom att visa på att vi kan göra skillnad och hur enkla de stegen kan vara. Oavsett vilka hon talar till förmedlar hon kunskap, energi och ger åtgärder att direkt omsätta i handling. Therese Birath är en påläst och inspirerande föreläsare med ett äkta engagemang för en giftfri framtid.

Program

17.00 Mingel

17.30-19.00 Therese Birath på scen

Mer information om plats och kostnad och hur du anmäler dig kommer inom kort uppdateras på denna sida.

Kostnad & anmälan

Affärspartner deltar kostnadsfritt (antal fria platser enligt er avtalsnivå).
Övriga företag betalar 300 kronor/person exklusive moms som faktureras. Är affärspartner och deltar kostnadsfritt. Övriga företag/privatpersoner 300 kr exkl moms/Fakturabetalning. (Ange fakturaadress nedan)

Faktura


Om författaren