Jobb efter utbildningen? CNC-tekniker

Gillar du datorer, programmering och vill ha jobb direkt efter utbildningen då ska du läsa detta…

Som CNC-tekniker ansvarar du för produktionen i en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken i metall, trä eller plast. I en höggradigt automatiserad tillverkning programmeras maskinen utifrån ritningar och CAD- och CAM-underlag. Ett intressant arbete för dig som gillar datorer och programmering och kan tänka dig att jobba i en modern och högteknologisk industri.

Efterfrågan på CNC-tekniker är mycket stor och i Västervik finns flera företag med spännande produkter som efterfrågar just denna kompetens. Du kommer att bli problemlösaren som gör att idéer blir verklighet. Om du satsar på en YH-utbildning till CNC-tekniker får du möjlighet till praktik under utbildningstiden ute på företagen i vårt närområde. Din chans till ett bra och framtidsorienterat arbete direkt efter genomförd utbildning är mycket god.

Vi vill gärna se just dig som vår framtida medarbetare, och i Västerviks kommun finns en fantastisk kombination av intressanta företag, spännande boendemiljöer och möjlighet till ett skönt liv när arbetsdagen är slut.

Skynda dig ansök före den 15 maj!

Läs mer och ansök här: osyh.se/cnc-tekniker

Om författaren