Hur kan det offentliga stödja en växande besöksnäring?

Inbjudan till utvalda politiker, tjänstemän och besöksnäringsföretag

Västervik Framåt AB i samarbete med Region Kalmar län inbjuder dig möjligheten att delta i en workshop på temat:

Hur kan det offentliga stödja en växande besöksnäring?

Under en två-timmars workshop tittar vi på och diskuterar de uppdrag och roller som genom åren förändrats och utifrån workshopens input tittar vi på hur detta kan bidra till nya strategiska processer lokalt och regionalt.

Workshopen sker som en del av ett större regionalt projekt ”Växande besöksnäring” som samtliga kommuner bjuds in till för att få en samlad bild av länets behov och möjligheter. Ett flertal kommuner har redan nappat på erbjudandet så nu är förhoppning att även att ni politiker och tjänstemän i Västerviks kommun hänger på och ser möjligheten i att vara en del av framtidens strategier kring besöksnäringen både lokalt och även regionalt.

Denna inbjudan går ut till ett urval av politiker, tjänstemän och besöksnäringsföretag som vi tror har ett särskilt intresse av att påverka och öka förståelsen för besöksnäringens betydelse i Västervik och som har ett intresse i att tillsammans med oss bygga framtidens möjligheter för Västervik som destination. Detta är lokalt för Västervik en första del i att titta på och se hur vi kan forma en framtida Turismstrategi efter 2020.

Processledare är Christina Thorstensson, som tidigare arbetat på Västervik Framåt.

4 november 12.00–15.00

Tid: Vi inleder med lunch kl. 12, som projektet Växande besöksnäring bjuder på. Workshop klockan 13.00–15.00.

Plats: Västervik Framåt, Rådhussalen

ANMÄLAN via knapp nedan: Skicka anmälan senast 31 oktober om ni önskar göra oss sällskap under lunch + workshop eller enbart delta på workshopen.

Välkommen!

Jakob Franzén, turismansvarig och Thomas Eriksson, vd, Västervik Framåt AB

 

Jag kommer gärna på lunch + workshop 4/11
Jag kommer endast på workshop 4/11
Om författaren