Granngården öppnar ny butik i Västervik

granngården

Granngården fortsätter sin expansion med nya butiker och öppnar både i Västervik, Växjö och Alingsås.

– I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder. Detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatkonsumenter har upptäckt säger Johnny Andersson, vd på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vi erbjuder ”rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet”.

Gemensamt för de nya butikerna är ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus. Ny butiksnavigation gör det enkelt för kunden att handla. Ökat fokus på service och tjänster, utvecklade för att tillfredsställa våra kunders behov samt förstärkt sortiment

– Allt för människor som delar Granngårdens intresse för det jordnära livet avslutar Johnny Andersson.

Nya Granngården Västervik
– Västervik blir vår tredje nya butik på ostkusten och kompletterar därmed våra nyetableringar i Kalmar samt Oskarshamn berättar Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.

Den nya butiken kommer vara belägen bredvid Lidl. Butiken kommer erbjuda kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst & ryttare samt hus & hem. Den nya butiken kommer dessutom ha en stor utemarknad innehållande växter och inspiration för trädgårdsintresserade fortsätter Olof Fransson.

Nya Granngården i Västervik beräknas öppna under våren 2019.

Om författaren