Företagarna: Digitalt mötesrum rörande Covid-19 3/4

Nu kör Företagarna tredje veckan i rad ett digitalt mötesrum som handlar om läget rörande Covid-19 exklusivt just för dig som är medlem i Företagarna!

Eftersom vi fortsatt har ett extraordinärt läge i Sverige och i vår omvärld som påverkar oss och speciellt dig som Företagare kommer vi fortsatt en gång i veckan att erbjuda ett digitalt mötesrum där vi kommer informera om läget och där du kan föra dialog med våra experter inom olika områden, rörande den situation ni befinner er i just nu.

Vid detta tillfälle har vi med oss med oss en person från den juridiska rådgivningen som kan svara på frågor kring Korttidspermittering och andra juridiska frågor.

Vi kommer även ha med oss Mikael Löf som jobbar med ledarskap och krishantering i ett ledarskap, vad händer och vad som är normalt och att man måste leda sig själv i de här känslorna. Mikael har en lång karriär som officer och utbildningschef inom Försvarsmakten. Utöver detta arbetar Mikael med Lednings och ledarutveckling, genom utvecklings och coach insatser. Mikael tror på att kombinera hjärna och hjärta; att utveckla ledare som hanterar både affärsmannaskap och näringslivets mer ”mjuka värden”.  Du behöver ha en stabilitet i dig själv och stå för något som ledare. Den värdegrunden är basen för ett gott ledarskap. Du måste själv kunna svara på påståendet ”Jag skall följas som ledare därför att!” Både när det går med och mot!

Då de tekniska förutsättningarna begränsar antalet deltagare så är det först till kvarn som gäller. Skulle det visa sig att intresset för detta är stort kommer vi självfallet försöka erbjuda fler tillfällen.

När: Fredag 3 april  12.00-13.00

  • Mikael Löf: Ledarskap i kris
  • Juridiska rådgivningen: Behandlar de vanligaste frågorna som kommer in till rådgivningen.

Anmälan: Du anmäler dig på Företagarnas hemsida KLICKA HÄR. Sista anmälningsdag är torsdag 2/4.

 

Med vänliga hälsningar,

Robert Wallin
Bitr. regionchef Företagarna

robert.wallin@foretagarna.se
Mobil: 0735 -524221

Om författaren