Effektivisera nätverkandet och skapa mer affärer genom LinkedIn 24/9

DigitalSnack erbjuder en halvdagsutbildning i LinkedIn. Affärspartners i Västervik Framåt erhåller rabatt (se separat inbjudan via mejl).

Välkommen till en utbildning som hjälper dig att effektivisera nätverkandet och skapa mer affärer!

LinkedIn är ett renodlat affärsnätverk, vilket gör det till ett socialt media som är perfekt för att skapa leads och göra affärer på. Oavsett vilken kompetens du har, om du är anställd eller driver ett eget företag, så är LinkedIn en kanal du kan använda för att stärka både ditt personliga och företagets varumärke.

Precis som i fysiska nätverk, är den personliga kontakten den viktigaste på LinkedIn. Med den privata profilen får du mer synlighet än med en företagssida och det både snabbare och enklare att göra affärer via en privat profil. Därför fokuserar denna utbildning till största del på hur du kan nyttja din privata profil för att skapa nytta för både dig och företaget.

Under utbildningen går vi igenom på vilket sätt LinkedIn kan bidra till mer affärer, vi hjälper dig att optimera din profil, skapa grunden till ett nytt och lönsamt nätverk samt att skriva innehåll som engagerar och når ut. Vi varvar teori med praktiska uppgifter där du får möjligheten att direkt jobba med just din personliga profil.

Datum 24 september
Tid 08:00–12:00
Plats Best Western Stadshotell, Västervik

Pris: 2 900 kr (exklusive moms) per person. Affärspartner i Västervik Framåt erbjuds rabatterat pris.

 

Begränsat antal platser. Anmäl ditt deltagande här.

Passar till

Utbildningen är till för dig som önskar skapa mer affärer, ökad varumärkeskännedom eller stärka ditt personliga varumärke genom kontaktnätverket LinkedIn. Alla yrkeskategorier inom både B2C och B2B är välkomna.

Utbildningen passar både den som har använt LinkedIn något och den som knappt har någon erfarenhet. För dig som inte har ett LinkedIn-konto, rekommenderar vi att du skapar dig ett och fyller i basuppgifterna i profilen samt orienterar dig runt i plattformen något innan utbildningen. På så sätt kommer du få så mycket som möjligt ut av själva utbildningen.

Om författaren