Lunchföreläsning – Affärsnyttan med mångfald 11/10

I samarbete med Västerviks kommun bjuder vi in till en föreläsning för näringslivet.

#diversifyordie

magdalena-nour-porträtt (2)

Affärsnytta, risker och möjligheter med inkludering och mångfaldsrekrytering
Magdalena Nour – MINE

En föreläsning med fokus på varför företagsledare bör vara bekanta med dels lagar, regler och de globala målen/Agenda 2030. Dels affärsnytta, risker och möjligheter med hur man hanterar frågor som inkludering, mångfald och rekrytering vad gäller till exemepel employer branding, kandidaters och kunders krav.

Plats: Västerviks Stadshotell

Lunch klockan 11.30 Vi bjuder på wrap och dryck

Föredrag 12.00-13.00

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 


Om MINE

Mångfald ska förknippas med utveckling!
MINE är Sydsveriges största nätverk av mångfaldssmarta företag och offentliga organisationer som verkar för ökad mångfald och inkludering i arbetslivet. Verksamheten arbetar utifrån ett intersektionellt och normkritiskt perspektiv där mångfald kopplas till organisationsutveckling och affärsnytta. MINE står för Mentorship, Inspiration, Networking och Education och det är dessa fyra grundpelare som vår organisation vilar på. MINE bildades 2003 av representanter från det skånska näringslivet i samarbete med Malmö stad, Malmö högskola och Malmö FF. Visionen var ett Malmö där arbetsgivare tog till vara på möjligheterna med ett mångkulturellt samhälle. Större etnisk mångfald i näringslivet skulle gynna alla, såväl företag som offentliga aktörer i regionen.
Nu, tretton år senare, jobbar vi vidare mot ett inkluderande arbetsliv där mångfald förknippas med tillväxt, i Malmö såväl som i övriga landet. MINE jobbar med attitydförändring, opinionsbildning, samt med praktiskt och konkret förändringsarbete för att öka mångfalden.

mine.se

Om författaren