Digitalsnack – Skapa en strategi som ger effekt i sociala medier 28/9

digitalsnck

Föreläsning och coaching

Digitalsnack – social mediebyrå berättar hur ni som företag kan skapa och jobba med en social mediestrategi som ger effekt – på riktigt.


 

Föreläsning: Så skapar du en strategi som ger effekt i sociala medier

Att nå ut på sociala medier blir allt svårare för företag då fler trängs om utrymmet i flödet och den organiska räckvidden ständigt sjunker. Varje dag brottas företag med vilken kanal som bör användas, vilket innehåll som ger bäst engagemang och hur man får tiden att räcka till. Så vad krävs för att lyckas på sociala medier 2018?

Fredag 28 september i Rådhussalen

7:30–8:00 Frukost
8:00–9.00 Föreläsning

Kostnad

Föreläsningen och frukost är fri för affärspartner (1–10 platser beroende på avtalsnivå). Övriga deltagare betalar 75 kronor.


 

Individuell coaching med Digitalsnack (max 11 företag)

Subventionerat pris: 495 kronor (exklusive moms).
Tiden bokas via thomas.eriksson@vastervik.com.

Under ett coachingmöte hjälper vi företaget att identifiera företagets problemområde och ger praktiskt och konkret hjälp för att komma vidare med en effektivare social medienärvaro. Vi kan hjälpa med allt från att sätta en enklare social mediestrategi till att konvertera ett Instagramkonto till ett företagskonto. För bästa resultat bör deltagare ha med sig både laptop/padda och mobiltelefon.

Den individuella coachingen riktar sig till små och medelstora företag och vi förbehåller oss rätten att prioritera bland anmälningarna.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 


 

digitalsnack loggaJPGOm Digitalsnack Social mediebyrå
Digitalsnack Social mediebyrå hjälper företag att effektivisera arbetet i sociala medier.

Genom utbildningar, föreläsningar och coachingsamtal som alltid innehåller praktiska moment, hjälper vi företag att minska arbetstiden samtidigt som vi ökar effekten i sociala medier.

Digitalsnack driver även Digitalsnack Podcast, en av Sveriges största social medie poddar, som är en how-to podd om sociala medier för företag.

Digitalsnack drivs av social mediestrategerna Cecilia Victoria Åslund och Jenni Laapotti som båda har flera års erfarenhet av att jobba med sociala medier.

Om författaren