Workshop: Att arbeta med utländska reseagenter

6 februari 12.00–15.30cornelia

Lunch + workshop

Reseagentsförmedlaren Cornelia Lohf har under många år har arbetat med förmedla kontakter för att locka tyska besökare. Just nu anlitas hon för att hjälpa Kalmar län att bli smartare och effektivare i vårt arbete med reseagenter. I del två av workshopserien om utländska reseagenter kommer du att fördjupa dig i prissättning, prisstrategi och paketering.

En fungerande produkt, prissättning och rätt paketering mot den utländska marknaden är nyckeln till att komma med i distributionskanalerna hos utländska reseagenter.  Nu bjuds du in till en workshop där du får hjälp med att sätta rätt och mest attraktivt prisnivå, samtidigt som du får täckning för dina egna kostnader. Du får även hjälp med att matcha din prisnivå med liknade produkter på nationell och internationell nivå.

Även om du bara kan hantera en mindre omfattning av utländska besökare så räcker det att ha en bokningsbar produkt som säljs direkt till reseagenterna. Eventuell krävs en viss paketering som transfer, logi, mat och någon aktivitet. Dessa saker kommer Cornelia Lohf reda ut så att du maximerar ditt utbud mot tysken.

Vill du därefter utveckla din verksamhet ännu mer för att få fler utländska gäster eller generellt utveckla din verksamhet, prata gärna med Christina Thorstensson för tips eller boka tid för rådgivning.
Plats: Karaktärshotellet Björkbacken, Vimmerby, www.bjorkbacken.se

När: 6 februari då vi startar med lunch kl 12.00 och avslutas cirka kl 15.30.

Anmälan: Begränsat antal platser så vi måste ha fått in din anmälan senast den 25 januari till christina.thorstensson@vastervik.com

Kostnad: Workshopen och lunchen är kostnadsfria och finansieras av Regionförbundet i Kalmar län och Västervik Framåt. Vi gör detta i samarbete med besöksnäringen i Vimmerby.

 

Varmt välkommen!

 

Karin Ekebjär, Regionförbundet i Kalmar län och Christina Thorstensson,  Västervik Framåt
Vid avanmälan senare än 5 februari faktureras ett självkostnadspris.

 

 

 

Om författaren