Affärspartnerträff med hockey!

Inbjudan till dig som är affärspartner* i Västervik Framåt!

Vi kör en favorit i repris och välkomnar våra partners till en helkväll i Plivit Arena med företagsmingel, mat och allsvensk hockey!

Vi bjuder på mat, något att dricka (alkoholfri), en liten presentation om Västervik Framåt och naturligtvis en allsvensk hockeymatch med sittplats. Förra året fullbokades träffen, så lira in din anmälan redan nu! Västerviks IK möter IF Björklöven som i skrivande stund toppar den allsvenska tabellen.

ANMÄLAN

Vi verkar sakna dig i våra register. Fyll i dina uppgifter nedan så registrerar och anmäler vi dig.

 

Tisdag 25 februari klockan 17.00–ca 21.15

Program:

17.00 Dörrarna öppnas och du har möjlighet att mingla.

17.30 Välkomna, mingel, mat.

18.15 Västervik Framåt informerar.

18:30 VIK:s tränare inför kvällens match.

19:00 Nedsläpp, matchen börjar!

 

Biljett
Kostnadsfritt för dig som är affärspartner till Västervik Framåt. Som Diamant- och Guldpartner = 5 stycken platser/företag inklusive sittplats. Övriga partnernivåer är välkomna att boka 2 stycken platser/företag. Begränsat antal platser. Först till kvarn tillämpas.
Är du osäker hur många platser ert företag har ring eller mejla oss: 0490-875 00 eller info@vastervik.com

No Show-avgift
Västervik Framåt tillämpar en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan. För affärspartnerträffen 25/2 är avgiften 400 kronor (inklusive moms).
Du har alltid möjlighet att skicka en kollega i ditt ställe! Meddela namn på denna till info@vastervik.com innan evenemangets start. Då utgår ingen no-show avgift trots sen avbokning.

 

 

Om författaren